Raluca POPP

Arhitect - Managing Director

Architect Raluca Niculica Popp established MOKA Studio Design as one of the most creative architecture studio in Bucharest, bearing understated elegance and refinement as the hallmark. MOKA Studio Design’s diverse architecture, as well as interior design portfolio includes large family dwellings, apartments, traditionally charming houses, lofts with high ceiling and abundant light, modern duplexes and much more.

Carmen IVAN

Architect

Member of MOKA STUDIO DESIGN Team since 2015.
arh_natasa_andrei_mokastudiodesign_sq

Natasa ANDREI

Architect

Member of MOKA STUDIO DESIGN since 2016.
arh_anca_marinescu_mokastudiodesign_sq

Anca MARINESCU

Architect

Member of MOKA STUDIO DESIGN Team since 2015

Alexandru IVANCIU

Architect

Member of MOKA STUDIO DESIGN Team since 2015

Become a team member!

We’re currently in looking for a few new designers – If you’re a passionate worker and think you have what it takes, and want to become a member of the MOKA STUDIO DESIGN Team, click on the icon below and send your resume and details to for all opportunities.

 Credem ca arhitectura ar trebui sa ofere o experienta perfecta, din afara spre interior. Pornim de la a ințelege nevoile clientului și modul in care va fi utilizata o camera sau o succesiune de spatii. De-a lungul timpului am creat interioare care acopera intreg spectrul: resedinte particulare, cladiri de birouri, cabinete medicale, standuri, hoteluri, restaurante, cafenele. Calitatea luminii, alegerea materialelor, utilizarea culorilor, selecția mobilierului și a decoratiunilor le coordonam ca parte a schemei generale; Și fiecare element implica acelasi proces minutios de cautare si alegere ca si cladirea insasi.

 Arhitectura noastra se bazeaza pe convingerea ca mediului inconjurator si calitatea acestuia au o influenta directa asupra vietii, acasa si la birou, in clădirile culturale sau in domeniul public. Din acest motiv, proiectele noastre sunt cuprinzatoare, variind de la performanta functionala si de mediu a unei cladiri la preocuparea pentru contextul sau fizic și estetic. Nu in ultimul rand, ne preocupa dimensiunea“poetica” – felul in care lumina naturala modeleaza spatiile si accentueaza diferite elemente.