Volumul cladirii cu o baza trapezoidala neregulata, este compus din doua corpuri diferite atat ca functiuni dar si ca forma si finisaje. La parter se afla restaurantul cu doua zone distincte si barul. Parterul are suprafete vitrate ample pe toate cele trei laturi ale restaurantului si a zonei de zi cu un luminator natural in zona receptiei. Restaurantul este incadrat de o terasa deschisa imprejmuita de spatii verzi. Etajul are exclusiv functiune de cazare, finisajul exterior ca o coaja din lemn curbat lasa pe alocuri la vedere balcoanele camerelor. Pentru a scoate in evidenta corpul de cazare, parterul este un volum bine conturat, de o forma clara, alb, cu un luminator in zona receptiei.

Materialele naturale si culorile folosite in acest proiect de constructie se integreaza firesc in peisajul exterior iar designul modern si eficientizarea spatiilor ofera turistilor posibilitatea de a se bucura de natura indiferent in ce zona a cladirii se afla.