Prezenta amenajare este realizata intr-o vila atipica, “Vila Germana”,  compusa din doua corpuri de cladire, unul existent cu arhitectura clasica , la care s-a facut o extindere cu abordare modernista si legate printr un atrium.

Latimea celor doua corpuri de cladire, relativ mica si comandarea partiala a camerelor si implicit a functiunilor, au fost impedimente pe care am reusit sa le depasim cu succes si eleganta, folosind un stil eclectic, indeplinind dorintele beneficiarului care trebuiau sa imbine mobilierul clasic cu cel modern, zonificarea functionilor in functie de pasiunile proprietarilor si asigurarea unei zone vaste de depozitare.

Finisajele exterioare ale acestei vile se reintalnesc si la interior unde sunt indulcite de alte nuante ton-sur-ton care sa le apropie si mai mult de mobilierul ales. Caramida aparenta este cea care face trimitere la vechi, imbraca corpul vechi de cladire, prelungindu-se apoi in interior, intarind limita acelui corp dar transformandu-l totodata intr-un perete suport pentru ceea ce urmeaza sa se dezvolte: NOUL.

Aceasta amenajare interioara construita pe diferite nuante si umbre de gri este sofisticata si atemporala. Griul versatil, cu tonurile sale calde si reci a fost coordonat cu pardoseala, cu mobilerul negru si cu peretii atat cei din caramida cat si cei albi.

Atmosfera obtinuta prin combinarea acestor culori clasice si jocul proportiilor este indrazneata, grafica, eleganta si contemporana. Accentele de baza alb-negru prezente in designul interior sunt ascutite si sofisticate in acelasi timp.

Pentru mai multe detalii vizitati si exteriorul acesteia: