Unul din miturile referitoare la profesia de arhitect este ecela ca in primul an de stagiatura faci diverse lucruri, numai design sau proiecte de case nu.
Natasa la 26 ani, in primul sau an de stagiatura a spulberat acest mit. Desi toate cele trei propuneri ale arhitectilor de la Moka Studio Design au fost foarte bune, clientului fiindu-i greu sa sa ia deciazia finala, propunerea de proiectare a Natasei pentru pentru acest imobil neobisnuit a fost cea castigatoare.
Acest proiect de arhitectura, plin de constrangeri la prima vedere, a fost pentru Natasa o provocare tehnica, stilistica si de a raspunde integral cerintelor clientului.
Imobilul din zona Obor reuneste sub acelasi acoperis (la propriu si la figurat) un showroom, spatii de birouri si 3 etaje cu destinatie rezidentiala – apartamente cu 3 si 4 camere. Plus 28 de locuri de parcare amenajate la nivelul solului. Toate acestea pe un teren cu deschidere de 14 m – mai putin decat distanta dintre doua scari ale unui bloc obisnuit.
Creativitatea si tenacitatea Natasei au facut ca acest proiect sa prinda viata, reusind sa integreze armonios si eficient cele 3 functiuni ale imobilului : 4 nivele + 2 retrase, showroom, spatii pentru birouri, 8 apartamente cu 2 si 3 camere, 7 garsoniere si parcare. Fiecare apartament are logie, iar 2 dintre ele au terase vaste de 40m patrati – cam cat o gradina medie.

Leave a Reply