Cafe Nescafe  – Piata Romana

Spatiile cafenelelor sunt teoretic spatii tranzactionale, in realitate insa sunt mult mai mult decat atat. Cafenelele, de cele mai multe ori, sunt spatiile pe care le alegem pentru activitati sociale si de relationare. Sunt simultan scena vietii moderne dar si a brandului in sine.

Uneori aceste spatii produc efectul unor uriase cutii de cadouri, invaluind o experienta in cel mai evocator ambalaj. Alteori, sunt atat de interactive incat devin insasi experienta.

Zona de la etaj este proiectata ca o zona linistita, mai prietenoasa, cu fotolii și mese confortabile, un spatiu care invita la conversatie relaxata.

In apropierea scarii  amenajarea interioara include un punct de incarcare a echipamentelor electronice, in cuburi inspirate de cutia postala, acest element functional si foarte cautat transformand parterul cafenelei intr-o zona de interactiune intensa, adresata oamenilor tineri și dinamici, in miscare continua.
Designul interior prin schema culorilor deschise extinsa peste lumina calda transforma aceasta locatie intr-o cafenea memorabila, in gama celor mai distinctive locatii din Bucuresti.